Zalencentrum De Ark Zalencentrum De Ark
Kerkzaal
De kerkzaal van De Ark is 350 m2 en is geschikt voor evenementen met grote groepen tot ca. 300 personen. De zaal heeft een podium, een vaste beamer en er is een geluidsinstallatie aanwezig. Een vrije opstelling van stoelen en tafels is mogelijk. De zaal kan ook leeg opgeleverd worden. Verder staat er een concertvleugel en een elektronisch Eminent orgel. De zaal is beroemd om zijn goede akoestiek. Diverse koren en orkesten maken regelmatig gebruik van deze unieke zaal.

Ontmoetingsruimte
De ontmoetingsruimte of ontvangstzaal is 240 m2 en door een schuifwand gescheiden van de kerkzaal. Deze ruimte is geschikt voor ca. 100 personen en beschikt over een uitgiftebuffet. Een vrije opstelling van stoelen en tafels is mogelijk.  De zaal kan ook leeg opgeleverd worden.

Zalen 1 en 2
Er zijn twee kleine zalen van 30 m2, geschikt voor ca. 12 personen voor vergaderingen of workshops.

Zaal 3
Deze zaal heeft een oppervlakte van 60 m2 en is geschikt voor presentaties, bijeenkomsten of ontmoetingen van ca. 30 personen en heeft de beschikking over een uitgiftebuffet. In overleg zijn meerdere opstellingen van tafels en stoelen mogelijk.


Zaal 4
De zaal heeft een oppervlakte van 80 m2 en wordt gebruikt voor workshops, presentaties, bijeenkomsten of ontmoetingen van ca. 45 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen van tafels en stoelen mogelijk.
 
In het algemeen
Het zalencentrum beschikt over een eigen keuken en twee uitgiftebuffetten voor uw catering. De Ark kan, vanuit de goed geoutilleerde keuken, allerlei lekkers voor u verzorgen. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, er is altijd iets binnen uw budget. Wij zijn geen café of restaurant. Alles wordt speciaal voor u ingekocht en bereid. Dit betekent dat wij met al uw (dieet)wensen rekening kunnen houden, maar dat u wel van tevoren moet aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Alle zalen zijn bereikbaar vanuit een centrale hal met garderobe. De zalen kunnen in iedere gewenste opstelling ingericht worden. In alle zalen kan worden gezorgd voor audiovisuele middelen zoals een beamer en scherm, geluidsversterking, geluidsapparatuur en een whiteboard.

In de omgeving van De Ark is voldoende gratis parkeren mogelijk. Er zijn twee invalide parkeerplaatsen voor de deur. De Ark is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus en tram). Het gebouw is rolstoelvriendelijk en heeft een invalidentoilet.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen?
Stuur een mail of bel met Arianne Nagtegaal 06 474 68 255
terug